Blog auto škole

Na ovoj stranici objavljujemo korisne informacije za kandidate, podatke o izmenama propisa, početku teorijskih predavanja itd.

Promotivni spot škole


Podsećamo sve buduće kandidate da je, do kraja aprila, aktivan popust na celokupnu obuku u iznosu od 5.000 dinara. Ne zaboravite da ga iskoristite!

Novogodišnja čestitka


Svim kandidatkinjama i kandidatima, kao i svim posetiocima našeg sajta želimo srećnu i uspešnu nastupajuću 2018. godinu, na privatnom i na poslovnom planu.

Neka vam se ispune sva očekivanja i želje, neka sve teškoće i probleme uspešno razrešite i, naravno, neka polaganje vozačkog ispita bude „iz prve“!

Auto škola „CORSA“ Ruma – već dvadeset godina sa vama i uz vas!


Početak rada internet sajta

Poštovani posetioci,

od danas se na internetu nalazi ovaj polovično završeni sajt. Stoga, neki od njegovih segmenata nisu gotovi, i to su upravo one stranice koje prijavljuju da su nepostojeće.

Verujemo da će kompletan sajt biti dostupan do kraja septembra, s obzirom na mnoštvo obaveza koje imamo u ovom mesecu. Nadam se da će Vam korišćenje sajta biti ugodno, a ukoliko naiđete na bilo kakve poteškoće u njegovom funkcionisanju, molim Vas da nas obavestite preko kontakt forme ili na naš mejl.

S poštovanjem, Ilija Subotić, administrator