Блог ауто школе

На овој страници објављујемо корисне информације за кандидате, податке о изменама прописа, почетку теоријских предавања итд.

Промотивни спот школе


Подсећамо све будуће кандидате да је, до краја априла, активан попуст на целокупну обуку у износу од 5.000 динара. Не заборавите да га искористите!

Новогодишња честитка


Свим кандидаткињама и кандидатима, као и свим посетиоцима нашег сајта желимо срећну и успешну наступајућу 2018. годину, на приватном и на пословном плану.

Нека вам се испуне сва очекивања и жеље, нека све тешкоће и проблеме успешно разрешите и, наравно, нека полагање возачког испита буде „из прве“!

Ауто школа „CORSA“ Рума – већ двадесет година са вама и уз вас!


Почетак рада интернет сајта

Поштовани посетиоци,

од данас се на интернету налази овај половично завршени сајт. Стога, неки од његових сегмената нису готови, и то су управо оне странице које пријављују да су непостојеће.

Верујемо да ће комплетан сајт бити доступан до краја септембра, с обзиром на мноштво обавеза које имамо у овом месецу. Надам се да ће Вам коришћење сајта бити угодно, а уколико наиђете на било какве потешкоће у његовом функционисању, молим Вас да нас обавестите преко контакт форме или на наш мејл.

С поштовањем, Илија Суботић, администратор