Pozdravna reč direktora


"Poštovani posetioci našeg sajta, zahvaljujem Vam što ste odabrali upravo našu školu za svoje virtuelno upoznavanje sa obukom vozača motornih vozila. Verujem da će Vam naš sajt pružiti osnovne ali dovoljne informacije koje su Vam potrebne za tačan pregled načina obuke vozača koji je na snazi u Srbiji, te se nadam da će Vam iste biti od koristi za ispravan odabir Vaše buduće auto škole.

Trudićemo se da u svakom pogledu opravdamo Vaše poverenje ukoliko to bude baš naša auto škola. Uvek smo se u svom radu rukovodili načelom da je svakom kandidatu potrebno obezbediti individualni pristup: uočiti koje su jake a koje slabije strane kandidata i, u skladu sa tim, učiniti sve što u našoj moći da svakog obučimo da bude bezbedan vozač, odgovoran u svakoj situaciji i pouzdan u opasnostima.

Ohrabrujem Vas da nam pišete - pišite nam ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, ukoliko želite da Vam nešto dodatno pojasnimo, ukoliko imate neki predlog, pohvalu ili kritiku na naš račun, ili ukoliko jednostavno želite da sa nama podelite svoja iskustva sa vozačke obuke. Naše osoblje će Vam rado izaći u susret.

U svoje lično ime i u ime celog tima auto škole, srdačno Vas pozdravljam."


Dejan P. Jovanović, direktor

Više o auto školi "CORSA PLUS"


  • Škola je osnovana 08. avgusta 1997. godine, sa sedištem u Rumi (Srem, Srbija).

  • Licencirani smo za vršenje vozačke obuke za B kategoriju vozila.

  • Sa više od 20 godina neprekidnog postojanja i preko 4000 obučenih kandidata za vozače,
    predstavljamo auto školu sa najdužom tradicijom u Rumi i šire.

  • Posvećenost poslu koji obavljamo, ljubav prema automobilima i želja da svoje znanje podelimo sa drugima, tokom svih prethodnih godina su bili i ostali najbolji recept za uspeh. Stoga, bez lažne skromnosti, možemo slobodno istaći da imamo izuzetno visok procenat prolaznosti kandidata na ispitima "iz prve" - i teorijskim i praktičnim.

  • Upravo zbog toga, postali smo poznati u svom poslu u široj okolini.

  • Trenutno zapošljavamo jednog predavača teorijske nastave, kao i četiri instruktora vožnje.

Podaci od značaja za pravni promet


Registrovano poslovno ime: CORSA PLUS DOO RUMA
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću

Matični broj: 21446254; PIB: 111234057

Poslovni račun:
160 - 921035 - 16, Banca Intesa a.d. Beograd