Поздравна реч директора


"Поштовани посетиоци нашег сајта, захваљујем Вам што сте одабрали управо нашу школу за своје виртуелно упознавање са обуком возача моторних возила. Верујем да ће Вам наш сајт пружити основне али довољне информације које су Вам потребне за тачан преглед начина обуке возача који је на снази у Србији, те се надам да ће Вам исте бити од користи за исправан одабир Ваше будуће ауто школе.

Трудићемо се да у сваком погледу оправдамо Ваше поверење уколико то буде баш наша ауто школа. Увек смо се у свом раду руководили начелом да је сваком кандидату потребно обезбедити индивидуални приступ: уочити које су јаке а које слабије стране кандидата и, у складу са тим, учинити све што у нашој моћи да сваког обучимо да буде безбедан возач, одговоран у свакој ситуацији и поуздан у опасностима.

Охрабрујем Вас да нам пишете - пишите нам уколико имате било каквих недоумица, уколико желите да Вам нешто додатно појаснимо, уколико имате неки предлог, похвалу или критику на наш рачун, или уколико једноставно желите да са нама поделите своја искуства са возачке обуке. Наше особље ће Вам радо изаћи у сусрет.

У своје лично име и у име целог тима ауто школе, срдачно Вас поздрављам."


Дејан П. Јовановић, директор

Више о ауто школи "CORSA PLUS"


  • Школа је основана 08. августа 1997. године, са седиштем у Руми (Срем, Србија).

  • Лиценцирани смо за вршење возачке обуке за Б категорију возила.

  • Са више од 20 година непрекидног постојања и преко 4000 обучених кандидата за возаче,
    представљамо ауто школу са најдужом традицијом у Руми и шире.

  • Посвећеност послу који обављамо, љубав према аутомобилима и жеља да своје знање поделимо са другима, током свих претходних година су били и остали најбољи рецепт за успех. Стога, без лажне скромности, можемо слободно истаћи да имамо изузетно висок проценат пролазности кандидата на испитима "из прве" - и теоријским и практичним.

  • Управо због тога, постали смо познати у свом послу у широј околини.

  • Тренутно запошљавамо једног предавача теоријске наставе, као и четири инструктора вожње.

Подаци од значаја за правни промет


Регистровано пословно име: CORSA PLUS DOO RUMA
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу

Матични број: 21446254; ПИБ: 111234057

Пословни рачун:
160 - 921035 - 16, Banca Intesa a.d. Београд